Testimoniale

Ce spun beneficiariii și aparținătorii lor despre condițiile de viață și atmosfera generală de la Asociația Dragomir House.

Iată câteva mărturii ale beneficiarilor noștri cat și aparținătorilor lor evident din motive de protecție a identității și a spațiului privat personal nu putem să dăm mai multe detalii legate de nume vârstă sau alte caracteristici ale persoanelor respective.

La început am avut rețineri în legătură cu schimbarea modului meu de viață și a locației, însă ulterior am fost uimit de calitatea serviciilor pe care le-am găsit în acest loc.
M. A. 82 ani
beneficiar
După ce am rămas singură viața mea a devenit din ce în ce mai complicată, apoi fiul meu a avut această idee și iată-mă în acest loc unde de 4 ani mă simt ca acasă.
G. R. 76 ani
beneficiar
În urmă cu un an mi s-a oferit un job în străinătate și am găsit în această locație soluția ideală pentru ca părinții mei în vârstă să se poată bucura de protecție și un mediu prietenos.
V. A. 44 ani
aparținător
În ciuda unei imagini preconcepute venite din alte vremuri, această locație mi-a fost de mare ajutor în organizarea vieții părinților noștri și în situații care ne depășeau.
A. S. 39 ani
aparținător
A fost foarte dificil să iau această decizie, dar după ce am vizitat căminul m-am decis să-mi petrec viața în această locație și nu am regretat deloc.
S. M. 72 ani
beneficiar
Când am venit aici nu știam ce se va întâmpla cu starea mea de sănătate, dar am fost impresionat de calitatea serviciilor medicale și dedicarea celor care mă servesc.
C. O. 81 ani
beneficiar
Mama se simte foarte bine aici. Vorbim tot timpul la telefon și nu este săptămâna în care să nu o vizităm. Grădina și toată locația arată foarte bine și ea se simte excelent cu prietenii pe care și-a făcut aici. Nu regretăm alegerea.
M. C. 48 ani
apartinator
Am găsit aici oameni pasionați de fotbal ca și mine cu care petrec ore la televizor urmărind meciurile. Angajatii sunt foarte amabili, iar asta mă face să mă simt mai bine în noua mea casa.
S. A. 77 ani
beneficiar
Am avut rețineri la ideea că îl vom aduce pe tata la azil, dar ceea ce am găsit aici este cu totul altceva decât ceea ce credeam. Imi place felul în care este îngrijit și ca a inceput din nou să socializeze.
I. L. 52 ani
apartinator